Activiteit

Ruyschtuin: het eerste Park om de hoek!

woensdag 19 oktober 2016   |   16:30 - 18:30 uur   |   Hoek Ruyschstraat /...

Het állereerste Park om de Hoek is aangelegd op woensdag 19 oktober met medewerking van de bewoners, ondernemers, de gemeente, De Gezonde Stad en hoveniersbedrijf Donkergroen. De Ruyschtuin is een plekje om tot rust te komen en maakt deel uit van Knowledge Mile Park. Een groene oase en biodiversiteitstuin met allerlei soorten seizoensveranderende planten.

Op woensdag 19 oktober vond de officiële opening plaats door stadsdeelvoorzitter Ivar Manuel. Er was live muziek, een silent disco, apenkooien (voor volwassenen en kids!), lekkere hapjes en drankjes van ondernemers uit de buurt en vuurkorven om je aan te warmen.

Park om de Hoek is een initiatief van De Gezonde Stad en wordt mede mogelijk gemaakt door Van der Tol, Intratuin Amsterdam, Donkergroen Amsterdam, gemeente Amsterdam, stadsdeel Oost en Stichting Postzegelparken.

Wil je ook een Park om de Hoek of heb je een ander idee dat bijdraagt aan vergroening van de straat, pitch dan je idee op 6 april bij de bijeenkomst Jij maakt de Stad in The Student Hotel. Klik op de link en geef je op.

kosten: gratis
locatie: Hoek Ruyschstraat / Wibautstraat, naast Reclassering
aanmelden: Aanmelding vooraf noodzakelijk