Activiteit

Nieuwjaars Morning Meetup #15

dinsdag 16 januari 2018   |   8:00 - 9:00 uur   |   Melksnor...

De volgende Knowledge Mile Morning Meetup #15 is onze eerste activiteit in het nieuwe jaar! Voor deze speciale gelegenheid hebben we ook een splinternieuwe locatie gevonden langs de Knowledge Mile: Melksnor Familiecafé aan de Wibautstraat 105hs. Een nieuw ondernemerschapsinitiatief van de dames Liselotte en Harriet van Stek (ook langs de Knowledge Mile aan de Wibautstraat). Wat een mooie, smaakvolle en likkenbaardend lekkere primeur. http://www.melksnorcafe.nl/

Je kunt er terecht voor een lekkere Hollandse pannenkoek, gevulde borrelplank, lekker broodje of een homemade stamppot met natuurlijk een beker melk, kopje koffie of zelfs een biertje. In het familiecafé is iedereen welkom: jong, oud en ouder. Genoeg om naar uit te kijken dus!

Tijdens de meetup vertellen we je over de laatste ontwikkelingen bij de BIZ, rondom Knowledge Mile Park en andere initiatieven in de buurt. Daarna heb je uiteraard alle tijd om jouw ideeën uit te wisselen met anderen.

PROGRAMMA

08:00 | Inloop met koffie
08:20 | Welkom door Harriet en Liselotte en update door Matthijs ten Berge en Maarten Terpstra
08:30 | Tijd om nieuwe mensen te leren kennen Jouw project in de update

Wij kijken uit naar je aanwezigheid bij de Nieuwjaars Morning Meetup op 16 januari: geef je nu gelijk even op via onze Meetup-pagina!

kosten: gratis
datum: di 16 januari 2018
locatie: Melksnor Pannenkoekenrestaurant aan de Wibautstraat