Activiteit

ROEF dakfestival groeit

vrijdag 22 juni 2018   |   17:00 - 23:00 uur   |  

Voor het derde jaar op rij vindt het multidisciplinaire Rooftop Festival ROEF plaats op de hoogste en mooiste daken van Amsterdam. Vrijdag 22 juni kunnen bezoekers het dak op bij (tenminste) 18 locaties in Amsterdam Oost, Centrum (dus ook op de Knowledge Mile), West, Noord en de Zuidas. Hiermee groeit zowel het gebied als de daken line-up van het festival.

Groene innovaties

Op alle deelnemende daken wordt je verrast door een divers programma vol opkomende bandjes, theatrale voorstellingen en groene innovaties terwijl je kunt genieten van bijzondere uitzichten over Amsterdam. Overdag toont ROEF tijdens het Rooftop Symposium, in samenwerking met Rooftop Revolution, wat er mogelijk is op het stedelijke daklandschap.

ROEF laat met het Rooftop Festival en het Rooftop Symposium zien dat het onontgonnen daklandschap torenhoge potentie heeft voor de stad en haar bewoners. ROEF inspireert Amsterdammers, ontwikkelaars, de gemeente en is katalysator in deze beweging.

Line-up

Bij ROEF meldden zich een aantal hoge nieuwe binnenkomers. Dit is de line up: A’DAM Lookout, Circl, Element Amsterdam Hotel, Floor 17 en Restaurant Bureau. Daarnaast wederom in de ROEF line-up: QO Amsterdam, HOPP Amsterdam, Volkshotel Badplaats, The Student Hotel Wibautstraat, HvA Benno Premselahuis, KIT Royal Tropical Institute & Impact Hub Amsterdam, Spaces Vijzelstraat, TQ, Time & Style, W Amsterdam, NEMO Science Museum, Spring House, A Lab Amsterdam

Tickets

Tickets zijn verkrijgbaar via deze link: http://roefamsterdam.nl/. Ga van dak, naar dak, naar dak met een zomerse cocktail in de hand en ontdek live muziek, experimentele voorstellingen, lift performances, prachtige vergezichten en andere hoogtepunten.

Hier vind je mee informatie Facebook event: http://bit.ly/ROEF-2018 en filmpje!

kosten toelichting: € 12,50
datum: vr 22 juni 2018
aanmelden: Aanmelding vooraf noodzakelijk