Activiteit

Rooftop symposium

vrijdag 22 juni 2018   |   13:00 - 17:00 uur   |   Koninklijk Instituut voor de...

Op vrijdag 22 juni vindt tussen 13.00 en 17.00 uur het Rooftop Symposium plaats in het KIT Koninklijk Instituut voor de Tropen, Mauritskade 63.
 
Hier kun je kennismaken met nieuwe rooftop start-ups en innovatieve hoogstandjes op de groene inspiratiemarkt en leer je meer over de urgentie en uitdagingen in het opschalen van groen en ontdek je het daklandschap van de toekomst! Rooftop Revolution en ROEF laten zien dat de daken torenhoge potentie hebben voor de stad en haar bewoners.
 
Er is een inspiratiemarkt en rond 16.00 uur worden de Rooftop Awards 2018 uitgereikt. Kort daarna wordt het Rooftop Festival ROEF geopend en kun je dak-hoppen op de Knowledge Mile!

Voor wie

Dit symposium is voor iedereen die meer wil weten over het daklandschap van de toekomst of zelf aan de slag wil met het vergroenen van zijn of haar dak. Het Rooftop Symposium is gratis te bezoeken: tickets via deze link.

ROEF festival

Het Rooftop Symposium is onderdeel van ROEF, het hoogste festival van Amsterdam. Dit rooftop festival vindt plaats op de mooiste daken van de stad van 17.00 tot 23.00 uur. Ontdek live muziek, verrekijkervoorstellingen, lift performances en prachtige vergezichten. Meer informatie via www.roefamsterdam.nl.

kosten gratis
datum vr 22 juni 2018
locatie Koninklijk Instituut voor de Tropen, Mauritskade
aanmelden Aanmelding vooraf noodzakelijk