Nieuw bericht

Secret Scan verrast deelnemers BIZ

geplaatst op 6 februari 18, 13:41 uur, door Maarten Terpstra

Zoals je weet is de Knowledge Mile ook een bedrijveninvesteringszone. Een van de thema's waar we samenwerken aan verbetering is de veiligheid. Vorige week hebben twee ‘secret scanners’ onverwacht 20 bedrijven bezocht die zich hiervoor hadden opgegeven.
 
Het doel van dit bezoek was een beeld te krijgen van de veiligheid(smaatregelen) ter voorkoming van criminaliteit. In sommige bedrijven zijn er ongezien diverse goederen ‘meegenomen’ en er waren ook deelnemers bij die hun veiligheidsmaatregelen bijzonder goed op orde hebben!

Verrassing 

De gehele 'secret scan' actie is opgenomen met verborgen camera’s en de deelnemende bedrijven hebben afgelopen woensdag 31 januari tijdens een bijeenkomst in het Volkshotel de opnames gezien van de ‘secret scan’ acties. Dit leverde niet alleen nogal verbaasde reacties op maar gaf ook veel nieuwe inzichten. Uiteraard kregen de aanwezigen ook veel tips en tools om de veiligheid op het gebied van diefstal, insluiping en overval verder te verbeteren. De 'ontvreemde' goederen (zie foto) konden de deelnemers aan het eind van de bijeenkomst weer meenemen.