Nieuw bericht

Kom bij ons team: vacature Event-medewerker

geplaatst op 12 juni 18, 15:43 uur, door Maarten Terpstra

Om al onze ideeën en initiatieven echt tot leven te laten komen, hebben we per direct bij het Knowledge Mile Team een vacature voor een projectmedewerker Events voor 3 of 4 dagen per week. Heb je interesse, stuur dan je motivatiebrief en cv voor het eind van deze maand naar hello@knowledgemile.amsterdam.

Profiel

De Knowledge Mile is het innovatiedistrict en de business community in Amsterdam gelegen tussen het Amstelplein en het Stadhuis. Zo'n 400 organisaties (verenigd in de bedrijveninvesteringszone), 30.000 buurtbewoners en 60.000 studenten maken deel uit van deze community die samenwerken aan oplossingen voor grootstedelijke vraagstukken. Hiervoor organiseren we regelmatig bijeenkomsten (zoals de Morning Meetups, Design Sprints, BIZ borrels en LIVE events) en we ontvangen (internationale) delegaties waaraan we de Knowledge Mile presenteren.

Het Team

Het Knowledge Mile Team bestaat uit een directeur/founder, communicatie & PR lead; een Business Community Manager (BIZ Corporate), een straatmanager BIZ, een Learning Community manager (HvA), een copywriter en een social media content creator. Dit team heeft behoefte aan versterking met een 

                          Projectmedewerker Events (0,6-0,8 fte) 

voor de coördinatie en organisatie van onze bijeenkomsten met feeling voor communicatie en een hands on mentaliteit.

Taken

De werkzaamheden omvatten de organisatie van onze Morning Meetups (6x per jaar); de seizoenswandelingen langs de Knowledge Mile (2-4x per jaar); initiatieven vanuit de BIZ (borrels en meetings); meetings KM Live (The Human Factor) en initiatieven rondom een groot ondernemerscongres Forbes 30 under 30.

Forbes & KM Live

Van 5-7 september vindt het event Forbes 30 under 30 plaats in The Student Hotel. De BIZ deelnemers kunnen participeren in dit event waar de 300 meest veelbelovende ondernemers van Europa samenkomen.

De Projectmedewerker Events is de drijvende kracht achter KM Live. Dit is een nieuw initiatief dat nog volledig moet worden opgezet en waarvan de kick-off plaatsvindt in december 2018.

Daarnaast coördineert de projectmedewerker de ontvangst en begeleiding van (internationale) bezoekers en bespreekt en organiseert Knowledge Mile bijeenkomsten bij FLOOR voor HvA docenten en studenten.

Wij zoeken

Wij zoeken een kandidaat die weet van aanpakken en plannen van papier kan halen, met enkele jaren ervaring in het bedrijfsleven en de organisatie van events en/of bijeenkomsten. Hij/zij moet zelfstandig kunnen functioneren en schuwt geen deadlines. Onze ideale kandidaat heeft een hands-on mentaliteit en regelt alle zaken tot in de puntjes rondom de organisatie van onze events en presentaties. 

De taken omvatten het inplannen van bijeenkomsten, reserveren van locaties/catering, maken van werkplanningen, rapporteren aan het team en bewaken van het budget. De communicatie rondom de events verloopt via de communicatie-lead. Tussentijds is er overleg met de business-communitymanager, de straatmanager en de learning community-manager en wekelijks is er een terugkoppeling aan het team.

Standplaats is Amsterdam op de Amstelcampus van de Hogeschool van Amsterdam aan de Wibautstraat.

Aanstelling: 3 of 4 dagen per week tot het einde van 2018 met mogelijk kans op verlenging.

Bij vragen over deze functie mail naar: hello@knowledgemile.amsterdam. Sollicitaties ontvangen wij graag op hetzelfde emailadres voor 28 juni a.s.

 

 

Nog geen reacties