Nieuw bericht

4 redenen om naar Meetups te komen

geplaatst op 9 april 2019, 11:48 uur, door Knowledge Mile team

Al meer dan 20 keer is er een Knowledge Mile Morning Meetup  georganiseerd. Bezoekers hiervan waarderen deze bijeenkomsten goed tot zeer goed. Waarom? De vier meest voorkomende redenen staan hieronder uitgewerkt.

1.     Ontmoet je je (directe) buren

Hoe vaak weet je nu echt waar je buren mee bezig zijn? Bij de Knowledge Mile Morning Meetup spreek je/kom je in contact met hen; medebewoners, collega’s en ondernemers.  

2.     Op bijzondere locaties

Van de prachtige binnentuin van de Portugese Synagoge tot de redactievloer van de FD Mediagroep/Het Financieele Dagblad en van een kindercafé tot een klaslokaal/dakterras.

Tijdens de Knowledge Mile Morning Meetup zijn we altijd te gast bij bijzondere – soms moeilijk toegankelijke - locaties in het gebied. 

3.     Laagdrempelig en kort

Iedereen is welkom, de meetups zijn staan strategisch gratis, vroeg en duren kort, zodat je voorzien van koffie en croissant helemaal bent bijgepraat voordat je aan je werkdag begint. 

4.     Inspiratie opdoen

Van het recyclen van afval (tot mooie nieuwe producten), tot het maken van bier van regenwater, het opmeten van de hoeveelheid groen met behulp van satellietbeelden of het verbannen van plastic flesjes. We doen het allemaal en je hoort hoe bij de Morning Meetup. Er is ook ruimte voor eigen inbreng en we helpen je graag verder als jij zelf een idee hebt.

In een kwartiertje ben je bijgepraat over alle initiatieven in samenwerking met bewoners, organisaties en kennisinstellingen in het gebied tussen Amstelplein en het Stadhuis om de leefbaarheid te verbeteren. 

 

Wil je weten wanneer de volgende Knowledge Mile Morning Meetup plaatvind? Een overzicht van de aankomende meetups tref je op www.meetup.com/knowledgemile

 

Foto