Organisatie

Knowledge Mile team

Onderwijsinstellling
beschrijving

De Knowledge Mile is een dynamisch gebied in hartje Amsterdam, tussen het Amstelplein en het Mr Visserplein.  

Hier is ruimte voor vernieuwing en geven we samen vorm aan de stad van morgen in een community van kennisinstellingen (studenten, docenten en onderzoekers), bedrijven, organisaties en bewoners.

Op de Knowledge Mile houden we van de stad. Sterker nog: we willen samen de stad vernieuwen en de uitdagingen onderzoeken waar steden anno nu voor staan. Wij verdiepen ons in vragen over mobiliteit, gezondheid, circulaire economie, talent van de toekomst, digitale connectiviteit en art & design.

Wij geloven in de kracht van ontdekken, experimenteren en ontwikkelen. Op de Knowledge Mile passen wij de kennis van morgen toe op de straat van vandaag. 

Sluit je aan bij de Knowledge Mile community. Samen geven we vorm aan een fijnere straat, een mooiere stad en een betere wereld.

De Knowledge Mile is een initiatief van het Amsterdam Creative Industries Network.

Personen verbonden aan Knowledge Mile team

Marloes Voskuilen

Ik wil ook deelnemen Toon me alle activiteiten van Knowledge Mile team

19 berichten van Knowledge Mile team

2e editie de Human Factor

11 april 2019, 10:00 uur, door Knowledge Mile team

Vorige week vond bij het Financieel Dagblad de tweede editie van Knowledge Mile Live: de Human Factor plaats. Tijdens dit event gingen de directeuren van op de Knowledge Mile gevestigde organisaties W...

4 redenen om naar Meetups te komen

9 april 2019, 11:48 uur, door Knowledge Mile team

Al meer dan 20 keer is er een Knowledge Mile Morning Meetup  georganiseerd. Bezoekers hiervan waarderen deze bijeenkomsten goed tot zeer goed. Waarom? De vier meest voorkomende redenen staan hieronder ...

Knowledge Mile in People Power Radio

19 februari 2019, 11:51 uur, door Knowledge Mile team

Maandag 18 februari zijn Matthijs ten Berge en Maarten Terpstra door Harry Starren geïnterviewd over Knowledge Mile en Campus Amsterdam.

Het interview is terug te luisteren via de website van People Po...

19 april: Loop mee met de Lentewandeling

19 maart 2018, 14:46 uur, door Knowledge Mile team

Minstens 10.000 stappen ga je op deze middag wel halen als je meeloopt met de lentewandeling langs de Knowledge Mile. Maarten Terpstra, learning community manager vertelt je enthousiast over alle proj...

Het Financieele Dagblad: ‘Deze straat is puur goud’

21 augustus 2017, 17:10 uur, door Knowledge Mile team

Dit weekend wakker geworden met de zaterdageditie van Het Financieele Dagblad? Dan heb je het mooie artikel over de Knowledge Mile kunnen lezen in de bijlage. 

‘Deze straat is puur goud,’ kopte het FD pr...

Toon me de overige berichten van Knowledge Mile team